sobota 3. září 2011

Týden v Apple: Apple TV původním hacky, Final Cut Studio návrat a další

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/q_Yii69h9b0/week-in-apple-original-apple-tv-hacks-final-cut-studios-return-and-more.ars:

Tento týden nejvyšší Apple novinky na Ars dotkl "odpovědnost" médií diskutovat gay mužů a žen v tech, některé triky, které můžete použít pro svůj starý Apple TV, jailbreak developer "COMEX" bodování stáž na Apple, nové informace o iTunes zápasy a další. Pokud potřebujete dohnat, máme ty nejlepší kousky tady:

Jak na to: Spuštění nové aplikace Media Center software na původní Apple TV : Mnoho první generace Apple televizory byly odešel do hlubin skříně obývacího pokoje teď, ale je možné prodloužit jejich životnost "hacking" Apple TV se třetími multimédií, jako je software nebo Boxee XBMC. Ars vám ukáže, jak na to.

Má tisku mají morální povinnost se silné homosexuály v tech? : Muž někteří lidé označují nejsilnější osoba v Tech je v centru žurnalistické debaty o sociální spravedlnosti, reporting a etiky. Tento článek se argumentuje tím, že jeho rozhodnutí mlčet o jeho soukromý život nevytváří etický imperativ pro novináře prolomit to ticho.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat