sobota 3. září 2011

Audi A2 oznamuje koncept elektromobilu, používá laser k zajištění bezpečnosti budoucích lidí

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/audi-announces-a2-electric-concept-car-uses-lasers-to-ensure-sa/:
Lasery bylo všechno lepší, včetně (ale nejen): mikrofony , ledviny a Audi elektrické A2 koncept. Tato nejnovější vzlet využívá laserovou diodu, jak je zadní mlhová svítilna, které projekty červený trojúhelník na silnici nechat ostatní řidiče, že jsi tam. Německá auta Maker napálil z ostatních osvětlení EV, stejně zavedením matice paprsku pomocí technologie LED a microreflectors - což je vysoké rozlišení, non-oslňující paprsky a inteligentní koncová světla, že změna v intenzitě podle počasí. Prohlašovat další state-of-the-moderní funkce, jako gesto kontroly místo klíčů, a brzdová světla, které září jasněji těžší stisknutí, zní to jako by to bylo dost sladké jízda - pokud to vůbec dělá to na trh. Žádné slovo na druhé straně, nepodstatné detaily (víš, jako to, co vlastně síly věc), ale je tu spousta více o vozu osvětlení v PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Audi A2 oznamuje koncept elektromobilu, používá laser k zajištění bezpečnosti budoucích lidí

Audi A2 oznamuje koncept elektromobilu, používá laser k zajištění bezpečnosti budoucích lidí původně objevila na Engadget na pá. 02.9.2011 22:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AutoBlog | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat