sobota 3. září 2011

Princeton neurovědci map mozku, hra se slovy předměty

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/03/princeton-neuroscientists-map-your-brain-play-words-with-subjec/:
Nemluví. Princeton vědci ví jen to, co říkáte - druh. Dobře, takže Ivy League týmu neurologů, pod vedením Prof Matthew Botvinick, zatím si svou mysl bez pomoci funkční MRI , ale jednoho dne skupina doufá, že vezme své tiché pauzy a vysílání je pro veřejnou spotřebu. Tím, že mapuje zvýrazněné oblasti mozkové aktivity na slova přemýšlel na tím, předmětů, skupina byla schopna vytvořit "sémantické vlákna" na základě "plánů emoce, nebo sociálně orientované myšlenky" spojené s vybranými nervovou aktivitu. Takže, co good'll tyto vysoce obočí pokusy sdružení Slovo udělat pro nás? Za prvé, mohlo by to otevřít cestu pro automatický překlad stroje, rozšíření křemíku pomáhal Grok do našich vnitřních světů, že neverbální víří ven počítačem generované tlachání, dává hlas těm, neschopná slova. A pokud je použit pro špatné? Více strašlivě strašné psychobabble poezie z pera nezatížené mysli Jewel je. Vlastně, počkejte. Mohli bychom se do toho.

Princeton neurovědci map mozku, hra se slovy předměty původně objevila na Engadget na So. 03.9.2011 05:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DVICE | zdroj Princeton | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat