úterý 26. července 2011

RadioShack příkopů T-Mobile pro Verizon, switcheroo stane 15.září

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/radioshack-ditches-t-mobile-for-verizon-switcheroo-happens-sept/:
No, vypadá to, že T-Mobile již v přátelském vztahu s dostatečně Radio Shack říkat "The Shack." Prodejce, dnes oznámila, že je to konec jeho spolupráci s dopravcem ve prospěch nového Verizon se soupeřem, který se připojí stávající partneři AT & T a Sprint. Poslední den si koupit T-Mobile telefon nebo servisní plán na Shack bude 14. září se pohybuje Verizon a nastavení obchodu hned další den. Jak uvádí agentura Reuters, však přesun není tak překvapivé -. Partnerství zřejmě i neziskové jeden a skalní jeden, s Radio Shack nedávno tvrdila, že T-Mobile se "podstatně porušila" své smlouvy, když je to trochu rána pro T-Mobile, přesuňte se zdá být docela dobře pracovat pro Radio Shack - jeho populace už střílel do více než 20 procent dnes ve zprávách.

RadioShack příkopů T-Mobile pro Verizon, switcheroo stane 15.září původně objevila na Engadget na út. 26.červenec 2011 12:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mobilní hořet | zdroj Reuters | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat