úterý 26. července 2011

Apple patentová přihláška má tvrdé tlačítka z klávesnice, slibuje rovný povrch řešení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/apple-patent-application-takes-the-hard-keys-out-of-the-keyboard/:
Apple je , že nám patentové přihlášky nahlédnout do jeho post-PC budoucnost , a vypadá to, že pevná tlačítka bude tak rok 2008. Nedávno revelead podání ukazuje virtuální klávesnice plochá koncepce vedení Cupertino of non-iOS produkty , které flirtuje s faktory, kovu, plastu a skla formě. Pomocí kombinace piezoelektrik , hmatová zpětná vazba a Acoustic Pulse Recognition, budou tyto návrhy budoucího být schopen detekovat prstu, bušení povrchu vstup. Jste-li rychle k určování druhu, Asi se ptáte, jak si čísla rozpozná klíče pohled neviditelné. No, je tu několik řešení za to. V jeho kovové a plastové iterací, zaměstnanost a spol. Plán na razítko nebo mikro-perforovat rozvržení na místo, zatímco jejich skla protějšek obdrží grafické overlay. Aplikace také slibuje LED podsvícený displej pro těžké vidět podmínky a začlenění capactive senzorů, aby multi-touch funkce, takže se vyhnete EE Cummings ve stylu e-maily. Samozřejmě, které ne vždy svědčí o surefire produkt, ale zájemce o jejich představách lechtání může dát zdrojový odkaz pohled.

Apple patentová přihláška má tvrdé tlačítka z klávesnice, slibuje rovný povrch řešení původně objevila na Engadget na po. 25 červenec 2011 22:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Apple zjevně | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat