úterý 26. července 2011

Muž staví DIY Segway za $ 434, začíná odlévání 'Zastavený vývoj' fan film (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/man-builds-diy-segway-for-434-begins-casting-arrested-develop/:
To je Petter Forsberg. Je to stejně jako vy nebo já, s jedním důležitým rozdílem: On stavěl jeho vlastní Segway za 300 € ($ 434). Je pravda, že to nevypadá zas až tak hladký jako off-the-police Dean Kamen na vlastní vyrovnávání elektrických vozů, ale v případě, že videa mají být věřil (a existuje spousta hi-def ty na výběr), dva- Wheeler se pohybuje docela dobře, zejména při točení na vrcholu staré kamenné stavby a pod švédskou vlajku. Forsberg je rozdělení projektu na jeho straně, které můžete najít ve zdroji link - ale být jisti, podívejte se na video níže, než se vydáte přes. Není to první DIY Segway jsme viděli, ale zatraceně, pokud to neznamená, že nás chtějí najít nějaké elektrické koloběžky trhat na kusy.

Pokračovat ve čtení Man staví DIY Segway za $ 434, začíná odlévání 'Zastavený vývoj' fan film (video)

Muž staví DIY Segway za $ 434, začíná odlévání 'Zastavený vývoj' fan film (video) původně objevila na Engadget na út. 26 červenec 2011 09:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Petter je Robot Dreams | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat