úterý 26. července 2011

Čínská vláda sledovat uživatele zdarma WiFi, malé a střední podniky reagují s přerušením provozu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/chinese-government-to-track-users-of-free-wifi-small-businesses/:
Myslel jsem, že Google měl horské velikosti zásobníku své zblízka a osobní zvyky on-line? Zamyslete se znovu, protože všudypřítomné vyhledávací krále vševidoucí oči jsou ničím ve srovnání s čínskou vládou , která se nedávno nařídil přísnější pravidla pro identifikaci uživatelů bez WiFi. Vláda vydala-monitoring software bude stát kaváren a restaurací, se zaměřuje na 3.100 dolarů, čímž vlastníků malých podniků v nepříjemné situace - zaplatí, nebo vypnout volného surfování. Neformální průzkum v New York Times zjištěno, že jeden majitel ochoten sklonit před tlakem republiky, citovat z vlastní kapsy náklady a nízký počet skutečných uživatelů. Je možné přejít na došlápnout si na anonymní procházení byla urychlena posledních mládeže přijali, sociální sítě podporované povstání, jako je ta v Káhiře na začátku tohoto roku. Zdá se, že mezera v čisté Číny management politika umožňuje "laptop a iPad vlastnící škol studenti a krajany v zahraničí" - velmi stejné skupiny za posledních povstání - přejít do režimu online nepovšimnuto. To zbývá být viděn jestliže komunistická strana bude toto nové opatření rozšířená, nebo jen omezit na centrálním Pekingu. Kvůli nim jsme echo jeden majitel doufá, že "oficiální horlivost [budou] ... brzy utichne."

Čínská vláda sledovat uživatele zdarma WiFi, malé a střední podniky reagují s přerušením provozu původně objevila na Engadget na út. 26 červenec 2011 16:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj New York Times | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat