úterý 26. července 2011

Canon uvádí na trh X Mark I myš Lite, páry desetimístné kalkulačku a Bluetooth Laser Mouse (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/canon-launches-x-mark-i-mouse-lite-pairs-10-digit-calculator-an/:

Už jste někdy se toužebně na myš, a upozorňuje, nedostatečně využitých vstupní zařízení nemovitosti? Canon má nahrazovat, že přílišná nevyužitý prostor s vestavěnou kalkulačku v X Marka myš I dnes oznámila, pro lidi v USA. (Pokud si vzpomínám, jsme strávili několik kvalitních okamžiků s tím klukem v Německu v loňském roce na světové výstavě Photokina.) combo zařízení poskytuje uživatelům jak fyzickou desetimístné kalkulačce a numerickou Bluetooth 2,0 klávesnice, které můžete používat bez problémů s celou řadou aplikací, podložky nahrazovat chybějící čísla se na mnoha stolní a přenosné klávesnice. Společnost kamera design tým pomáhal vytvořit hybridní vstupní zařízení, jehož součástí je i trojice tlačítek myši a laserovým sledováním pohybu. Canon také oznámila, že X Mark I klávesnice, full-size kalkulátor s podporou Bluetooth, který je napájen buď AAA baterie nebo zabudovaný solární panel. Obě zařízení budou k dispozici za 60 dolarů v srpnu a září, respektive, a budou k dostání v černé a bílé.

Pokračovat ve čtení Canon uvádí na trh X Mark I myš Lite, páry desetimístné kalkulačku a Bluetooth Laser Mouse (video)

Canon uvádí na trh X Mark I myš Lite, páry desetimístné kalkulačku a Bluetooth Laser Mouse (video) původně objevila na Engadget na út. 26 červenec 2011 09:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat