úterý 26. července 2011

Snail Mail můj e-mail zadává své emoce do cizích rukou

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/snail-mail-my-email-outsources-your-emotions-to-foreign-hands/:
Sázíme Britney Spears "klasický e-mail mé srdce by věnovat velkou trestný čin (a potenciální duševního vlastnictví, hovězí maso), Ivan hotovosti na startu, Snail Mail můj e-mail. 25-letý podnikatel a milovník kuriózní, brzy-k-být anachronický způsob komunikace opustil svou reklamu denní práci ve prospěch z vlastní kapsy, vlastnoruční přepis služby. To je pravda, Cash a jeho globální síť dobrovolníků pracně znovu vytvořit digitální salvy s vzkvétat na nepříjemné a potenciálně nečitelný rukopis zdarma. Předtím, než budete spěchat přemoci své servery s Epic, chybně blouznění, věnujte pozornost, že 100 slov limit - hands do Dobráci "unavený, víš. Je to podivné přístup nechat zvláštní, že někdo víte, péči a skvělý způsob, jak říci: "Doufám, že když čtete tento jste již slintání nebo pooping do kalhot." (Jejich slovy, přísahám!)

Snail Mail můj e-mail zadává své emoce do cizích rukou původně objevila na Engadget na po. 25 červenec 2011 16:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Wall Street Journal Blogy | zdroj Snail Mail můj e-mail | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat