úterý 26. července 2011

Mozilla plánuje Chrome OS-jako operační systém pro telefony a tablets

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/mozilla-planning-a-chrome-os-like-operating-system-for-phones-an/:
Stále ještě se neví, zda Chromebooks se bude prodávat jak na běžícím pásu (my jsme se hádat), ale bez ohledu na to, aby Mozilla. Organizace za Firefox má v plánu vytvořit svůj vlastní operační systém pro mobilní zařízení - jasný výstřelem na bázi prohlížeče Google Chrome OS . Na stránce, na vlastní wiki Mozilly, hrst senior vývojářů oznámila svůj záměr vytvořit "kompletní samostatný operační systém pro otevřený web" běh aplikací HTML5. OS s kódovým označením "Boot na Gecko," bude navržen s tablets a telefony na mysli, říká Mike Shaver, nadace VP technické strategie. A tady je fascinující část: OS bude spoléhat na vlastní ovladače Google Android, a jádro pro zavedení zařízení. V Skupiny Google diskusním vlákně, hlavní vývojáři řekli, že si vybral Android na Linux stack, protože mnoho zařízení, tvůrci se zaměřili své úsilí na Android, a tak to dává smysl "znovu jeho nižší vrstvy." Stále, oni trvají na tom, že se jinak mají v úmyslu půjčit si od něj co nejméně. Samozřejmě, ne zadržte dech na Firebooks, protože projekt je hodně v plenkách, ale do té doby je tu neobyčejně zajímavý rozhovor se děje v této diskusi vlákno o vznešené Mozilla konec hry: lámání "Pevnost vlastní zařízení, přes mobilní zařízení svět. "

[Díky všem, kdo poslal to v]

Mozilla plánuje Chrome OS-jako operační systém pro mobilní telefony a tablets původně objevila na Engadget na út. 26 červenec 2011 10:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SiliconFilter | zdroj Mozilla (wiki) , (Google Groups forum) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat