úterý 26. července 2011

Avatar Kinect hity Xbox Live, vlastní virtuální talk show začíná dnes

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/avatar-kinect-hits-xbox-live-your-own-virtual-talk-show-starts/:
Microsoft byl vychvalováním Avatar Kinect , protože cesta zpět CES v lednu, a můžete konečně to vyzkoušet sami. Fun Kinect Gadget Labs je k dispozici k bezplatnému stažení pro všechny členy Xbox Live Gold od dnešního dne, a dokonce i neplatící členové živé vyzkoušet během omezeného procesu, který potrvá až do 8.září. Tak právě to, co je to? Částečně tech demo předváděl věci, jako je nový výraz obličeje schopnosti, ale hlavně jiný způsob, jak putyka s několika přáteli online - až sedm v tomto případě ve výběru z 24 virtuálních prostředích. Ti, kteří chtějí zkusit něco jiného, ​​trochu jinak se Kinect budou moci stáhnout Kinect Prskavka 3D malování prsty aplikace tento čtvrtek, ale to vás bude stát 240 Microsoft Points.

Pokračovat ve čtení Avatar Kinect hity Xbox Live, vlastní virtuální talk show začíná dnes

Avatar Kinect hity Xbox Live, vlastní virtuální talk show začíná dnes původně objevila na Engadget na po. 25 červenec 2011 23:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat