úterý 26. července 2011

SanDisk Ultra SSD míří do obchodů, přináší mladistvé nevázanosti stárnutí PC

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/sandisk-ultra-ssd-heading-to-retailers-brings-youthful-exuberan/:
Kdo nemá potřebné pro modernizaci své pracovní stanice a při jízdě na krátké prostředků? My jsme rozhodně byli. Náhoda tomu chtěla mít, SanDisk nabízí všechny z nás, kteří jsou trochu chybí hotovost, možnost pro zlepšení naší stárnoucí počítače. Společnost oznámila, že její nejnovější nabídky, Ultra SSD, míří ven obchodníky mluvíme. Slibné 280MB / s čtení v kombinaci s 270 megabajty / s rychlost zápisu, disky vítanou tune-up pro, ehm, zkušený stroje. Náhodné rychlosti na těchto discích hodiny rychlostí až 3 Gb / s, tři velikosti k dispozici: 60GB, 120GB a 240GB., V rozmezí od $ 130 do 450 dolarů. A tak ušetřit svůj další peníze na oběd, protože to je určitě příjemný způsob, jak vdechnout nový život do aktuálního nastavení, aniž by se úplně na mizině. Kdo ví, možná můžete použít tyto dolary ušetříte na některé z tohoto . Pokud jde o podrobný přehled, prostor se PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení SanDisk Ultra SSD míří do obchodů, přináší mladistvé nevázanosti stárnutí PC

SanDisk Ultra SSD míří do obchodů, přináší mladistvé nevázanosti stárnutí PC původně objevila na Engadget na út. 26 červenec 2011 03:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj SanDisk | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat