úterý 26. července 2011

Vše má pravdu s World: EBook Apps zpět na iPad

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e_sbwnaMsaU/:

Včerejší "Všichni Panic!" je dnešní "Meh." B & N, Amazon a Google Books mají všechny vynaložila obrovské úsilí, aby bylo jasné, že si můžete koupit pouze své knihy z e-shopu "prostřednictvím prohlížeče Safari na přístroj nebo počítači "(abych citoval B & N), a byly odstraněny přímé odkazy na ty obchody z jejich aplikace koutek. Tímto způsobem se obejít Apple je 30% příjmu žádosti. Zde je šance, lidé dělali, včetně návratu Google Books "na App Store s ebook zakázáno prodeje.

Roznítit

Chtěli jsme, abyste věděli, že jsme aktualizovali naše Kindle aplikaci pro iPad, iPhone a iPod touch. Velkou změnou je, že nyní můžete používat aplikace Kindle číst více než 100 Kindle noviny a časopisy, včetně časopisu Economist, stejně jako podíl na oblíbené pasáže ze svého čtení přes Facebook a Twitter. Za účelem dosažení souladu s nedávnými změnami v politice Apple, jsme také odstranili "Kindle Store" odkaz přímo z aplikace Safari, který otevřel a vzal si na Kindle Store. Stále můžete nakupovat, jak jste vždy - stačí otevřít Safari a přejděte na www.amazon.com / kindlestore. Pokud chcete, můžete záložku, která URL. Vaše knihy Kindle bude dodána automaticky iPad, iPhone nebo iPod touch, stejně jako předtím.

Kout

Koutek pro iPad bude brzy aktualizována nabídnout inovativní a interaktivní časopis zkušeností nejdříve k dispozici na oceněné koutek Color ™. Optimalizován pro displeje s vysokým rozlišením v bohatých, krásných barvách, bude iPad uživatelům přístup k oblíbeným denní, týdenní a měsíční časopisů, včetně Esquire, Maxim, Forbes, Food Network Magazine, Newsweek, Popular Science, ESPN časopisu Elle, O, Oprah Magazine, rodičovství: Early Years, The Washington Post, USA Today, The Chicago Tribune, Los Angeles Times a mnoho dalších. Díky exkluzivní Barnes & Noble je ArticleView technologii, čtenáři mohou upravit text článku, aby jejich oblíbený styl snadno čitelné, centrální panel na displeji. Kout Časopisy si můžete vychutnat v výšku i dvoustránkové zobrazení na šířku, a mají jezdce a další interaktivní nástroje, které umožňují uživateli snadno pohybovat po celém časopise. Kout Novinový stánek periodika jsou k dispozici na předplatné www.nooknewsstand.com s 14-ti denní zkušební verze, a přes jednotlivé kopie.

Google Reader

Odstraněno prodeje odkazů. Kromě toho si v tomto procesu, poskytnuté aplikace skoro k ničemu zmatený čtenář.

Nyní se vrátíme k vašemu pravidelného Internet pobouření.


Žádné komentáře:

Okomentovat