sobota 23. července 2011

Obří vodní útvar ve vesmíru, tvrdí, že černá díra byla jen hydratační

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/giant-body-of-water-found-in-space-black-hole-claims-it-was-jus/:
Je to mezigalaktického vlnobitím, nebo jen hlad, hlad kvasar? Ukázalo se, že je to trochu obojí - dobře, ne vlnobitím bit, ale je to slabé. NASA financovaný nahlédnout do nejvzdálenějších koutů vesmíru odhalil to "krmení černá díra" 12 miliard světelných let daleko. APM 08279 5255, protože to kompaktní masa nevyhnutelné zkázy je laskavě známý, se cpe na vodní páru a chrlí energii. Kolik přesně H2O? Je to jen na "největší a nejdál nádrž na vodu vůbec zjištěna ve vesmíru," a váží 140 bilionů větší množství v našich oceánech. Nachází se prostřednictvím spolupráce dvou týmů astronomů a jejich star-zírající zařízení - Z-Space nástroj na California Institute of Technology Submillimeter observatoře na Havaji a na Plateau de Bure interferometru ve francouzských Alpách - Tento objev dokazuje, vodné mokré věci je všeobecně všudypřítomná, než jsme si dosud mysleli. Také surfování cizinci, ne?

Obří vodní útvar ve vesmíru, tvrdí, že černá díra byla jen hydratační původně objevila na Engadget na so. 23 červenec 2011 12:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj NASA | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat