sobota 23. července 2011

Steady Gerber Multi-Tool patří stativ, dá Bear Grylls a Ken Rockwell na společný

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/gerber-steady-multi-tool-includes-tripod-puts-bear-grylls-and-k/:
Byli jste někdy na šest kilometrů pěšky a třeba miniaturní stativ vyfotit si vás a vaše kolegy průzkumníci? Jo, jsme tam taky. Náhoda tomu chtěla, že, Gerber se hodí velmi potřebné, ale obvykle příliš těžkopádná, kamery příslušenství v jednom ze svých příštích multitools. Hle Steady, nový člen společnosti všeuměl nástroje rodiny. Nicméně, tento, s pár nohou na jedné straně a skládací stativ šroubu na druhé straně, bude, že všechny důležité skupinový snímek uprostřed ničeho mnohem méně náročné. Samozřejmě, je obvyklá 12 nástroj Arsenal součástí spolu s nožem ... snad pro otevření všech těch zklamání, včetně paměťových karet a dehydrované jídlo balíčky, které budete nosit s sebou. Budete moci ukrást kapsy nástroje až někdy příští rok na 65 dolarů, pohybem Joby o krok blíž k nezaměstnanosti.

Steady Gerber Multi-Tool patří stativ, dá Bear Grylls a Ken Rockwell na společný původně objevila na Engadget na so. 23 červenec 2011 15:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear , Uncrate | zdroj Gerber | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat