sobota 23. července 2011

Já nechci být Diversity Candidate

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zTlpJkEXwjo/:

Poznámka redakce: Autor Host Bindu Reddy , je generální ředitel MyLikes , slovo-z-úst reklamní sítě financovaná bývalý služeb Google .

Když jsme se zvyšuje naše anděl kole jsem měl telefonický rozhovor s předním Silicon Valley, které investor neměl čas se mnou setkat tváří v tvář, ale byl zájem investovat do MyLikes, protože jsem byla žena, podnikatel, aka "rozmanitost kandidát. "

I když je těžké říci ne na peníze, zejména když někdo dává vám to i bez naslouchání tomu, co to je, že děláte, jsem se cítil uražen a nešťastná. Cítil jsem, že jsem schopný dost shánět peníze a budovat úspěšné podnikání bez ohledu na své pohlaví, a to kvůli ní.

Upřímně řečeno, to anděl a mnoho dalších zastánců ženy v technologii mají dobré úmysly. Nicméně, oni si neuvědomují, že tím, že volá někdo z pohlaví, které je systém méně meritokratické.

Pocházející z Indie, mám osobní pohled na nezamýšlené důsledky těchto politik. My alma mater ( Indický technologický institut ) je velmi meritokratická institucí, vstupné je založeno na zcela objektivních kritérií: Stack pořadí v jedné přijímací zkoušky přijatých studentů po celé zemi.

Je zde však jedna výjimka: určitý počet míst je vyhrazeno pro studenty z kasty, kteří byli v minulosti diskriminovány. Pomáhá v některých případech tím, že umožní lidem, kteří by opravdu použít, ale ve většině případů to prostě nefunguje. Narušuje totiž skutečně dobré lidi, kteří by byli přijati bez kvót a způsobuje mnoho nejistoty a stresu u lidí, kteří nemají schopnost vyrovnat se ve vysoce konkurenčním prostředí. Tam je také mnoho hněvu a zášti od ostatních, kteří právě minul získat vstupenky také.

Ustoupila, na více základní úrovni, nejsem si úplně jistý, bychom se měli starat o nedostatku žen v tech nic víc, než starosti o tom, proč tam není více žen řidiči kamionů nebo více mužských zdravotních sester.

Ženy a muži jsou různé. I v ideálním světě, kde ženy a muži mají svobodu zvolit si, co chtějí dělat, a to bez jakýchkoli předsudků a společenských předsudků, budeme mít i nadále dominují mužské a ženské profese.

Podstatnější je, že lidé tíhnou k povolání a kariéru, že jsou dobří a mají vrozenou výhodu v.

To znamená, že jsme stále daleko od dokonalý svět. Ženy mají tendenci být placeny méně než muži , i když hrát stejně dobře, a nelze popřít, že stále existuje mnoho předsudků vůči ženám, i v profesích, které by mohly být lepší. Zatímco já si myslím, že bychom měli dělat to, co můžeme na podporu rovnosti žen a mužů, nevěřím, že preferenční zacházení nebo mají rozmanitost kvóty je odpověď.

Kvóty vždy mají tendenci být špatné pro všechny zúčastněné v dlouhodobém horizontu-žena kandidát, který dostal práci, protože ona byla žena, pronájem manažera, který může být ohrožena s hráčem B a zbytek týmu, který bude vždy krýt si myslel - "Ona je tam, kde to je, protože ona je žena." Nejhorší ze všeho je to skutečně medvědí službu ženám, které jsou prostě lepší ve svém oboru.


Žádné komentáře:

Okomentovat