sobota 23. července 2011

Samsung studia 3D zobrazení nepříjemné, zjistí, že bloggeři nečtou

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/22/samsung-studies-3d-viewing-discomfort-finds-out-bloggers-dont/:
Soudě podle titulků dnes, Samsung 3D R & D oddělení udělali obrovskou chybu, jen Podívejte se na ně: "Kdo by to byl tušil: 3D Hurts vašich očích", "Samsung studie financovaná najde 3D video způsobí další namáhání očí, únava", "Samsung Studie zjistila, že 3D video způsobí namáhání očí, únava ". Je zřejmé, že Samsung výzkumné granty UC Berkeley studii publikované v časopise Journal of Vision byl zbytečný, až na jeden menší problém - všechny ty titulky jsou špatné. "Zóny komfortu: Předpověď nepohodlí se stereo zobrazení" je ve skutečnosti snaží zjistit, proč 3D související únavě očí se stane. Že to může a stává se to se špatně formátu videa, ať už 2D, 3D nebo jinak, je již známa.

Posouvání se za abstraktní odhaluje prof data ve skutečnosti neznamená větší komfortní zóny, než 3D video výrobce Všeobecně se předpokládá jejich procentuální pravidlo. Je pátek večer a nemusíte vybírat Stopovat přes suchém druhy experimentů přes Ať jsou vaše plány, ale to je důvod, proč jste nás. Šokující, firmy zoufale Hawking 3D TECH mají plné ruce práce takže je lepší namísto jejího oslabení svých vlastních produktů, ale musel bys vlastně četl studii zjistili, pro jistotu.

Samsung studia 3D zobrazení nepříjemné, zjistí, že bloggeři nečtou původně objevila na Engadget na pá. 22 červenec 2011 21:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Časopis Vision | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat