sobota 23. července 2011

Charlie Miller nachází baterie MacBooku bezpečnostní díru, plány naplnit Caulkgun

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/22/charlie-miller-finds-macbook-battery-security-hole-plans-to-fil/:
Ty baterie mají pravděpodobně potkal osud horší než bílý MacBook linku, odkud přišli. Podle Forbes, je Charlie Miller se podařilo učinit sedm je zbytečné po získání úplného přístupu do jejich mikro-firmware řídících přes bezpečnostní díru. Je zřejmé, že Li-on Pack pro řadu lappies - včetně afektovaného chování a Pros - jsou přístupné dvě hesla se vyhrabal z aktualizace softwaru '09. Chuck se zmíní, že někdo mohl "použít něco opravdu špatného," Chybující včetně poplatku hladiny a tepelné odečtu se možná dokonce dělat je explodovat . On také si myslí, že těžko místě, malware , mohou být umístěny přímo v baterii, opakovaně napadení počítače není-li odstraněna. Pojďte srpna, bude se údajně bude popisovat zranitelnost na konferenci Black Hat bezpečnostní spolu s fix on říkal Caulkgun, který má pouze mírné nežádoucí účinky zamykání-out aktualizace Apple. Stojí za bezpečné v těchto dnech, ačkoli. Je to tak? Celá zpráva na níže uvedené odkazy.

Charlie Miller nachází baterie MacBooku bezpečnostní díru, plány naplnit Caulkgun původně objevila na Engadget na Pá. 22 červenec 2011 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroj Forbes | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat