sobota 23. července 2011

BlackBerry Bold 9790 Bellagio nabízí nepovoleného tutorial (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/blackberry-bold-9790-bellagio-offers-unsanctioned-tutorial-vide/:

No BlackBerry fanoušků, další variace Bold je nyní dělat kola na internetu: je to 9790, jinak známý jako Bellagio. Ačkoli přístroj poprvé unikly na konci května - kde jsme se dozvěděli, že by funkci BlackBerry OS 7 , 8 GB interní paměti, dotykovým displejem a NFC - RIM nejnovější QWERTY společník zůstal pod radaru od té doby. Nyní je to se objevil v některých oficiálních výukových programů, které odhalí známého uživatelského rozhraní . Také další dvě videa, nabízí výhled na sluchátka vnější profil a rychle podívat pod kryt baterie. Proč jsou Lazaridis a Balsillie prepping tohoto prodeje, když Bold 9900 zatím ke spotřebiteli? Vše, co potřebujete, je jedna, a podobný hardware a specifikace nejsou stavební přesvědčivý argument. Jistě, RIM řekl, že by bylo uvolnění sedm blížící se smartphony v následujících měsících, ale ne jeho představitelé se dozvěděl, že méně je více? Postupujte podle zdroje na delší podívat na redundanci.

BlackBerry Bold 9790 Bellagio nabízí nepovoleného tutorial (video) původně objevila na Engadget na so. 23 červenec 2011 06:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stuff.tv | zdroj CrackBerry | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat