sobota 23. července 2011

Guitar Hero bude vzkříšen, vybavil, a zahájení reunion tour

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/guitar-hero-to-be-resurrected-retooled-and-launch-reunion-tour/:
Guitar Hero Vzkříšení Přestaňte truchlit rádoby rockových hvězd - Guitar Hero se vrací. Slyšeli jsme zvěsti o jeho zániku byly značně přehnané , ale nyní slovo pochází přímo z Activision Blizzard Bobby Kotick CEO, že hra je v současné době objevil pro moderní, náročnější publikum. Jak řekl Forbes, "budeme si výrobky z trhu, a my nebudeme nikomu říkat, co děláme za chvíli ... budeme používat nové ateliéry a objevit Guitar Hero . A tak to je to, co děláme s tím teď. " Takže to bychom měli jít - Guitar Hero se odchodu do důchodu byl jen dočasný. Jako každý dobrý umělec, že ​​to bude zpátky, než jste ještě měli možnost nechat ujít. Vypadá to, že série bude držet houpat se dobře minulost jeho připravit. Co je na konzoli ekvivalent hrát státu fér?

Guitar Hero bude vzkříšen, vybavil, a zahájit reunion tour původně objevila na Engadget na so. 23 červenec 2011 03:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Reg Hardware | zdroj Forbes | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat