neděle 17. července 2011

Americká armáda provozuje smartphone soudu, mohl vidět "omezeného nasazení" později v tomto roce

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/us-army-runs-smartphone-trial-could-see-limited-deployment-la/:
Americká armáda provozuje smartphone soudu, mohl vidět "omezeného nasazení" později v tomto roce
Jistě by americká armáda i nadále rozvíjet drahé proprietární gadgets pro použití v terénu, nebo se mohly přejít na (relativně) levná off-the-police smartphonů. Je to změna, která byla považována za nějakou dobu , a armáda je nyní v koncové části šest-týdenní studii s více než 300 Android, iPhone a Windows Mobile zařízení pro vojenské použití. Výsledky jsou slibné, podle programu režisér Michael McCarthy s tím, že mladší vojáci, kteří vyrůstali smartphony a kapesní počítače jsou velmi pohodlné použití je pro vojenské účely.

Vojáci v poli text může GPS souřadnice, posílat fotky z jejich okolí, nebo soubor společné zprávy přímo ze svého telefonu. I přes pozitivní výsledky, armáda má stále nějaké překážky skočit dříve, než do tohoto úkolu pustit - některé telefony se OS chyb, jiní (zejména iPhone běží na AT & T) mohl dostat signál v Novém Mexiku a Texasu ploch pro testování a Žádný z přístrojů jsou dostatečně bezpečné pro použití v zahraničních operacích. Armáda uvažuje o vázání telefony, rádia taktické pomoci šifrování přenosu, a testují samostatný "mobilních vysílačů v kufru" zařízení pro zajištění pokrytí v citlivých lokalitách. Vojenský doufá, že se vytlačit omezeného nasazení v letošním roce, a armáda programový ředitel Ed Mazzanti říkal, že oni očekávají, že vybrat dvě mobilních operačních systémů pro úřední účely, poznamenal, že "iPhone a Android byly velmi dobře přijaty." Jistě, může používat různé platformy pomáhají chránit vojáky proti kybernetické útoky , ale nemůžeme být jen ty starosti armáda je neúmyslně chov generaci fanboys se zbraněmi, ne?

Americká armáda provozuje smartphone soudu, mohl vidět "omezeného nasazení" později v tomto roce původně objevila na Engadget na so. 16 červenec 2011 19:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Yahoo | zdroj CNN |

Žádné komentáře:

Okomentovat