neděle 17. července 2011

Zeptejte se Engadget: Best dumbphone na trhu?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/ask-engadget-best-dumbphone-on-the-market/:
Víme, že máte otázky, a pokud máte dost odvahy, aby požádal Světovou odpovědi, tady je na výstupu, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget dotaz přichází k nám z Jibben, který není zrovna s hip ostřelování z každého měsíce pro vrstvené datový tarif. Máte-li zájem zaslat poptávku na své vlastní, napište nám linku na prodeji [at] Engadget [dawt] com.

"My upgrade na AT & T přijde brzy, a já jen chci nový telefon, pokud je něco, co může nejlépe můj Samsung Impression. Vy mluvit celé hodně o smartphony a tak, ale já prostě nemají dost peněz na houpačce datový tarif. Chci telefon má plnou klávesnicí a dotykovým displejem. Takže co byste mi doporučili pro dumbphone? "

Muž, jednodušší dnů. Víme, že tenhle chlapík není pouze jeden, kteří chtějí zůstat odpojeny od e-mailu na cestách, takže to, co je v krajině vypadat jako v těchto dnech? A je tam opravdu důvod zůstávat u AT & T, pokud nechcete mít smartphone na mysli?

Zeptejte se Engadget: Nejlepší dumbphone na trhu původně objevila na Engadget na so. 16 červenec 2011 22:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat