neděle 17. července 2011

iUsers uvolní vaše iPad monogamie, umožňuje více uživatelských profilů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/iusers-frees-your-ipad-of-monogamy-enables-multiple-user-profil/:
Podíl iPad? Nový trik je na cestě, že další App Store , které by měl váš život o něco jednodušší: uživatelských profilů pro IOS. Mod, přezdívaná iUsers dodává přihlášení uživatele tlačítka iPadu zámek displeje. Vyladit oddělí data a předvolby aplikace mezi uživateli, což znamená, že uživatel se zlobí Ptáci skóre nebude zmatku a smíchá se s dokonalou uživatele B tří-hvězdičkové hodnocení. App instalace, hudba a video jsou v současné době sdílena více uživateli, ale vyladit tvůrci doufají, že lék, který v budoucí aktualizaci. Je to útěk z vězení jen mod, samozřejmě, ale stále elegantní funkci bychom rádi viděli realizovány v budoucích verzích IOS . IUsers trik je třeba bít Cydia brzy, ale lidé, kteří chtějí nahlédnout brzy může zachytit to teď podle pokynů ve zdrojovém odkazu.

iUsers uvolní vaše iPad monogamie, umožňuje více uživatelských profilů původně objevila na Engadget na ne. 17 červenec 2011 14:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj BlogdoiPhone | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat