neděle 17. července 2011

Zappedy Pořízeno Groupon. Co je Zappedy?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g9MmFZpDm3U/:

Anonymní tipař nám říká Zappedy , má společnost, která nabízí různé technologie, produkty pro místní podniky, že je získala Groupon informace, které se ukáže být správné podle zprávy zveřejněné na internetových stránkách bývalého (který, bohužel, nebyly archivovány od Wayback Machine).

Je tam není moc informací o Zappedy na webu vůbec, ale tady je to, co jsem se škrábání dohromady díky své neobyčejné schopnosti Web hledání:

Zappedy byla založena počátkem roku 2010 a byla podpořena inovační snahy , obchodník s cennými papíry založil bývalý Google CEO Eric Schmidt . Podle jeho AngelList profilu , byl financován Zappedy IE Dror Berman a Corey Ford , konkrétně.

Bling Nation co-CEO a zakládající partner cennými papíry Meck Václava (Lao) Casares také objeví. A podle jejich LinkedIn profil, inovační snahy (a TokBox zakladatel) Ron hadice a projekt Slice spoluzakladatel Harpinder Singh Madan také poradenství Zappedy.

Tímto způsobem je spuštění popsán na internetových stránkách inovační snahy:

Zappedy moci revoluční aplikace, které pomáhají kamenných obchodníků lépe pochopit, přilákat a udržet zákazníky.

Za použití dat získaných ze směsi přímé vstupy a agregátory kreditní karty, Zappedy umožňuje další generace obchodu, zábavy a mobilních reklamních aplikací, které uznávají, online zákazníků, nákupy, stejně jako jejich online aktivity.

Zvláště, to vypadá, že Zappedy podílel na spuštění Chile , program chilské vlády k získání počáteční fázi podnikatelů a houpat se na nich od svých firem v Chile.

Najdete krátký rozhovor s Zappedy spoluzakladatel Na'ama Moran zde (i vestavěné níže).

Z toho, co mohu získat, Zappedy v podstatě umožnil malým místním firmám snadno vytvářet webové stránky a propagovat on-line prostřednictvím sociálních médií a každý den se zabývají webové stránky jednoduše zasláním e-maily. Groupon pravděpodobně získala společnost pro tým, ale možná i pro technologie (aby mohli nabízet více nástrojů pro obchodníky, kteří nemají silné přítomnosti on-line zatím).

Zappedy byl co-založený nejen Moran, ale také Francisco Larrain , Daniel Pérez Rada a Ricardo Zilleruelo-Ramos (alespoň podle jejich LinkedIn profil. Další zajímavé jméno, které se objeví při hledání LinkedIn je Brad Griffith , bývalý obchodní vývojář na LOLapps a předtím, vedoucí finanční analytik ve společnosti Google.

Já jsem kontaktoval Groupon, Zappedy a inovační snahy, ale vzhledem k tomu, že je víkend, a ne právě ideální čas oslovit lidi, nečekám získat více informací rychle.

Žádné komentáře:

Okomentovat