neděle 17. července 2011

Alienware M14x hodnocení Roundup: krásné kombinaci držení těla a síly

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/alienware-m14x-review-roundup-a-lovely-blend-of-poise-and-power/:
Vědět, co se stane, když si rozdělit rozdíl mezi M18x a M11x ? M14x, samozřejmě! Podařilo se nám trochu hands-včas se prostředníkem zpět Alienware v dubnu a nyní web jako celek má šanci na rožni své názory na to. Zkrátka a dobře, byl kritiky drtivé většině spokojeni s výkonem, a těžko někdo mohl najít mnoho remcání body Hot Hardware rozdávané Editor Choice odznak s tím, že 14-INCHER vystavoval téměř perfektní kombinaci přenosnosti a výkonu. - To není často, že stroj lze spustit dnešní nejnovější 3D tituly lze také získat čtyři hodiny výdrž baterie. Optimus má na palubě je jistě přínosem, ale jen asi každý také navrhl, pramenící na SSD opravdu kola věci. Lidi také zdálo, že láska zřejmý nedostatek bloatware, a zatímco $ 2,000 + cenu byl jistě přehnaný, nejvyšší úrovně čísel bylo dodáno rozhodně pomohlo zmírnit náraz. Dlouhé a krátké na to? Lidé hledají pěkné vyvážení mobility a surovin koní potřeba hledat dál, ale můžete si tak humor kopáním do níže uvedené odkazy.

Alienware M14x hodnocení Roundup: krásné kombinaci držení těla a síly původně objevila na Engadget na so. 16 červenec 2011 21:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Laptop , Hot Hardware , CNET , VR-Zone | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat