neděle 17. července 2011

Windows Phone 7 Connector se staví své Home Server v ruce

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/windows-phone-7-connector-now-puts-your-home-server-in-your-hand/:
Windows Server Řešení konektoru telefonu
Ok, Windows Server Řešení konektoru telefonu není zrovna vzrušující, ale zvuk, pokud jste jedním z mála lidí tam houpací Windows Home Server 2011 strojů a WP7 telefon, budete pravděpodobně bude chtít, aby si to nastavit ASAP . Spojení na straně serveru plug-in a telefonní aplikace umožňuje vzdáleně ovládat svůj server - spouštění záloh, správu uživatelů a zobrazení upozornění. To vám také umožní vytáhnout multimediální soubory uložené na vašem serveru, ale není možné je kopírovat místně pro pozdější prohlížení a požitek z hudby. Není to jen pro domácí uživatele jeden. Plug-in je kompatibilní s Windows Small Business Server 2011 a Essentials Windows Storage Server 2008 R2 Essentials, pro menší firmy, které spoléhají na Microsoft-Powered mobilů. Zde si můžete stáhnout na serveru add-on na větší pokrytí odkaz a smartphone aplikace na Zune Marketplace.

Windows Phone 7 Connector se staví své Home Server v ruce, původně objevila na Engadget na ne. 17 červenec 2011 10:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WMPU | zdroj Microsoft | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat