čtvrtek 14. července 2011

Mobilní telefony jsou nebezpečné / není nebezpečný: Dánské mluvka vydání

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/cellphones-are-dangerous-not-dangerous-danish-chatterbox-edit/:
Obává se, že patnáct let pravidelně mobil bude mít dlouhodobý vliv na vaše zdraví? Doufejme, že nejnovější studie provedené členy Světové zdravotnické organizace (WHO) se bude dát svou mysl uklidnit. Vyšetření po téměř 3 miliony dánských dospělých, studium vazeb mezi telefonů a vytvoření akustické neuromy - non-rakovinné, pomalu rostoucí nádory mozku, které tvoří na hlavní nerv, který spojuje vnitřní ucho s mozkem. Studie dospěla k závěru, že lidé, kteří použili telefon pro 11-15 roky nebyly žádné větší pravděpodobnost vzniku nádoru než ti, kteří nepoužívají mobilní telefony vůbec, i když vědci nejsou jisti, že to je dostatečně dlouhá období určit významná korelace (nebo nedostatek thereof). Přesto, to je jako osvěžující novinky dvou měsíců ode dne, který vydal studii odhalila, že vysokofrekvenční vlny z telefonů je " potenciálně karcinogenní ", vzhledem k omezené odkaz na gliomy a neurinom akustiku. Samozřejmě, že žádný z těchto zpráv ve skutečnosti k závěru, že mobilní telefony způsobují rakovinu - pouze to, že mohou být dvě korelované. Takže, co to nejnovější studie opravdu? To legitimizuje, že je třeba provést více studií.

Mobilní telefony jsou nebezpečné / není nebezpečný: Dánské mluvka vydání původně objevila na Engadget na čt. 14 červenec 2011 11:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Reuters | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat