čtvrtek 14. července 2011

Microsoft se Andy Lees na budoucí Windows ": jeden ekosystém vládne všem

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/microsofts-andy-lees-on-windows-future-one-ecosystem-to-rule/:
Microsoft viděl budoucnost osobních počítačů, a je to svět s jedním ekosystému Windows. Windows Phone hlavy honcho Andy Lees - Kdo řekl, že nebude vidět na WP7 tablets V celosvětové Microsoft Partner Conference včera - ještě vidí břidlice, telefony, konzole, počítače a hrát spolu v dokonalé harmonii. Jeho záměrem je poskytnout uživatelům konzistentní napříč všemi Microsoft-poháněl zařízení, i když ne tělem, jak přesně tento pozoruhodný ekosystém bude fungovat. Vzhledem k tomu, nedávný důkaz o tom, Xbox integraci do Windows 8 a UI podobnosti mezi nadcházející desktop OS a WP7, zdá se, že Microsoft je na dobré cestě ke konsolidované budoucnost. Ale ukáže až čas, pokud pan Lees "nás vysvobodí z rozdělení s jednotným systémem Windows.

Microsoft se Andy Lees z Windows "budoucnosti: jeden ekosystém vládne všem původně objevila na Engadget na st. 13 červenec 2011 21:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Winrumors | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat