čtvrtek 14. července 2011

Gogo spouští ve vzduchu multimediální platformu, podrobnosti mezinárodní plány rozvoje

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/gogo-launches-in-air-multimedia-platform-details-international/:
Je to nejméně šest měsíců pozadu v tomto místě, ale asi pozdě je lepší než i později. Rádi bychom věděli, že Aircell Gogo (jo, je to oficiálně změnil!) Bylo cílem dostat se do in-flight entertainment podnikání, a dnes je to servíroval skutečné nečistoty. To je doufal, že "rozšíření společnosti za připojení k internetu", a zřejmě to znamená, že zavedení ve vzduchu multimediální platformy. Na společnosti, bude to umožní uživatelům využít "v reálném čase informace o cestování, cíl obsahu, Novinky / Informace a exkluzivní nákupní zabývá" právo ve svém webovém prohlížeči, a bude to také poskytla leteckým společnostem možnost nabídnout cestujícím přístup do nejnovější filmy a televizní pořady prostřednictvím nových Gogo je streaming videa produktu. Jsme hádat, že poslední kousek je to, co uděláme dědictví oblečení dvakrát rozmyslí, než ostřelování z další kolo Panasonic v sídle jednotek hlavy , zejména proto, že není žádný vzduch-země potřebné připojení.

Dokonce i dnes, kdy průměrná JPEG komprimovány stažení, upload, takže je téměř nemožné pro lidi, kteří skutečně pracují s obrázky, aby se něco dokončena v nebi. Po vyslechnutí svého původního plánu, jsme si říkali jednu věc: Pokud Gogo nemůže zvládnout nekomprimovaný JPEG, jak to sakra je vaše streamované video bude vypadat s každým jiný Middle-místné pokusu o načtení poslední epizodě plevel? Naštěstí se naše obavy vytlačila po vyslechnutí že část IFE (čti: servis, který poskytuje multimediální), bude na místě na rovině, s neznámým protokolem tlačí materiál z kokpitu do displeje. Vedení potvrdil, že cílem je sloužit celé letadlo, ale zní to jako v případě, že bude určitě nějaké omezení na místě první - i když, pokud se celé letadlo chmele na palubě s novým programem v den 1, to asi nebude stát problémem.

Přečtěte si o více ...

Pokračovat ve čtení Gogo spouští ve vzduchu multimediální platformu, podrobnosti mezinárodní plány rozvoje

Gogo spouští ve vzduchu multimediální platformu, podrobnosti mezinárodní expanzi plánuje původně objevila na Engadget na čt. 14 červenec 2011 14:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat