čtvrtek 14. července 2011

Motorola říká se tvrdě pracuje na vysokém rozlišení, 4:3 Zmrzlina Sandwich tablet

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/motorola-rumored-to-be-hard-at-work-on-high-res-4-3-ice-cream-s/:
Motorola 04:03 tablet
Zdá se, že když Motorola se snažil zjistit, proč jeho Xoom bojoval, tak mocně v před iPad 2, společnost neměla soustředit na svou vysokou vyvolávací cenu, nebo o něco statnější hardware. Místo toho se rozhodl vydat se na obrazovce - zejména formát - a říká se, že Moto pracuje na novém tablet (asi ne Xoom 2 jsme zahlédli), že příkopy s poměrem stran 16:9 pro více náměstí 4:03 najdete na břidlicové Apple. Pravděpodobně ne, přístroj se širokoúhlým sport extrémně vysokou hustotou pixelů 2048 x 1536, 10-palcový displej a běží zmrzlinou Sandwich , když přistane koncem tohoto roku nebo začátkem příštího. My nejsme zcela přesvědčeni, to bude mít úspěch a upřímně, my jsme vždy dávali přednost více modernější širokoúhlém formátu - ale v případě, že iPad prodává se, že je ze staré školy poměr bychom předpokládat, že to stojí za pokus.

Motorola říká se tvrdě pracuje na vysokém rozlišení, 4:3 zmrzlina Sandwich tablet původně objevila na Engadget na st. 13 červenec 2011 17:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android Společenství | zdroj Fudzilla | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat