čtvrtek 14. července 2011

Soudce popírá Apple přání, aby urychlila svou žalobu Samsung

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/judge-denies-apples-request-to-speed-up-its-suit-against-samsun/:
Apple právníci ve své žalobě proti Samsung jsou netrpěliví parta. Za prvé, požádal soud o urychlené procesu zjišťování, aby se mohli dostat do rukou budoucích produktů Sammyho ASAP. Pak si podal návrh na čalounění, dokud soud a požádal o zkrácení doby, aby se soubor kalhotky tohoto pohybu. Včera, soud řekl, Apple zpomalit jeho role tím, že popírá svou žádost, aby kompresi instruktáž plán. Přitom, soudce citované Apple znalosti o údajném porušení práv společnosti Samsung již více než rok, a skutečnost, že zabývá licenci jednání s korejskou společností v této době - ​​kdy soud si myslí, že ohrožuje zaměstnanost a Co je argument, že " LL utrpět značné škody, aniž by spěchal jednání plán. Je to malé rozhodnutí ve velkém schématu věcí, ale znamená to, že Apple volá ke kondenzaci v době, dokud soud může spadnout na hluché uši soudní. Vypadá to, že lidé ve městě Cupertino může se podívat na ITC , pokud chtějí rakety spise léčby.

Soudce popírá Apple přání, aby urychlila svou žalobu na Samsung původně objevila na Engadget na st. 13 červenec 2011 21:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink FOSS patenty | zdroj Order (PDF) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat