čtvrtek 14. července 2011

Microsoft licence GeoVector je rozšířená realita hledání místních vedení (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/microsoft-licenses-geovectors-augmented-reality-search-for-loca/:
Po Ho-hum demonstraci AR Mango Telefon Windows, Microsoft se zdá být posílení své hry licenční soubor vyspělých technologií z GeoVector (společnost dříve známá pro jeho použití zaniklý svět Surfer). Zatímco detaily nejsou zatím k dispozici, byl Ballmer posádka udělil multi-rok, non-exkluzivní právo na používání a zneužívání ukazuje na základě místní vyhledávání a rozšířená realita prvky portfolia GeoVector je - jistě jsou schopny přinést Místní Scout na další úroveň. Zatímco hodně z technologie závisí na GPS a kompas pro směrové založené na objevu, že licence má také duševního vlastnictví pro rozpoznávání objektů (à la Google brýle ), i když je to jasné, zda tento prvek patří v rámci dohody. Samozřejmě, že Microsoft se obrátili na společnosti Nokia Live View AR pro mnoho stejných nástrojů, ale to by bylo příliš jasné. Hned za přestávku, najdete celou PR spolu s (pravda, ze) video techniky GeoVector je.

Pokračovat ve čtení licence Microsoft GeoVector je rozšířená realita hledání místních vedení (video)

Microsoft licence GeoVector je rozšířená realita hledání místních vedení (video) původně objevila na Engadget na čt. 14 červenec 2011 11:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat