čtvrtek 14. července 2011

T-Mobile ID jméno konečně dostalo skutečné ID volajícího na Váš mobilní telefon

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/t-mobile-name-id-finally-brings-true-caller-id-to-your-cellphone/:
Kdo vy jste Pokud jste ještě Rockin 'pevné linky budete pravděpodobně mít volajícího za samozřejmost, v tomto bodě, a pokud jste jen trochu mobilní člověk, možná ani neuvědomují, že váš mobil nemá. Ale pravdou je, pravda, dodnes ID volajícího nebyla nikdy k dispozici od bezdrátových operátorů Ameriky. Tam byl množství technických překážek, které stály v cestě, ale dnes ti jsou oficiálně rozpadající se jako T-Mobile spouští ID jméno ve spojení s Cequint, která stojí za město ID. Místo toho jen kontrola příchozí hovor na váš seznam místních kontaktů, je číslo také projevila větší databázi veřejně obchodovaných nich. Jakékoliv zápas se zobrazí, když se zobrazí výzva, a pokud tato osoba není již v telefonním seznamu, můžete snadno přidat s kohoutkem. Samozřejmě, že tento druh komfortu není zadarmo - T-Mo bude nabíjení 3,99 dolarů za měsíc na název služby ID. Zpočátku jen Výstava 4G majitelé se budou moci přihlásit, ale i jiné telefony (včetně myTouch 4G snímku ) bude přidána do seznamu kompatibilních zařízení později. Podívejte se na PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení T-Mobile ID jméno konečně dostalo skutečné ID volajícího na Váš mobilní telefon

T-Mobile ID jméno konečně dostalo skutečné ID volajícího na Váš mobilní telefon původně objevila na Engadget na st. 13 červenec 2011 22:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj CNN Money | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat