čtvrtek 14. července 2011

Microsoft slibuje, Mango telefonů v září na finále soutěže Imagine Cup

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/microsoft-promises-mango-phones-in-september-for-imagine-cup-fin/:
Další rok, další Imagine Cup. Ročník soutěže, sponzorované společností Microsoft, dává studentům možnost aplikovat technologie v boji proti hladu, chudobě a dalších globálních problémů, a tím učinit svět lepším místem (pro vás i pro mě a celou lidskou rasu). Měli bychom říci, že finalisté si zaslouží docela v pohodě odměna za jejich úsilí, ne? Podle aktuální informace o stavu účtu mistrovství Twitter - update, který je viditelně tažena - Jedna z cen pro finalisty je telefon s Windows Mango předinstalované, jackpot, které si dostávat od září. Nejsme úplně jistá, jestli to bude pre-release verze určená pro vývojáře, nebo pokud je to známkou toho, že posledního opakování bude připravena pro veřejnou potřebu do této doby, jsme jen slyšeli, že Mango je plochý na podzim vydání , tak oba jsou konečné možnosti. Protože mnoho z těchto studentů jsou vývojáři, ale je docela možné, že obdržíte prototyp zařízení s ranou verzí firmware. Žádné Telefon by mohl nahradit vřelé city v srdci jako velký úspěch, ale alespoň se mohou podělit o své radosti s vestavěným integrace Twitter .

Microsoft slibuje, Mango telefonů v září na mistrovství finále Představte si, že původně objevila na Engadget na čt. 14.červenec 2011 11:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashgear , mobilita Digest | zdroj Twitter | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat