čtvrtek 14. července 2011

NC State University vědci vytvoří měkkou paměti počítače, stačí přidat vodu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/nc-state-university-researchers-create-soft-memory-machine-just/:
Nejsme velcí fanoušci slova vlhký, ani objekty, které obvykle popisují. Ale pokud říkáte, že sentimentální, slap některé ukládání dat do ní a rozvíjet ji v North Carolina State University Lab - No, tak jsme všichni úsměv. Což je přesně to, co vědci ve škole dosáhli s jejich "podobně jako lidský mozek" paměťové zařízení (mmmm. .. mozek). Známý jako memristors tyto biokompatibilní elektroniky jsou ideální pro tvrdé, vlhké prostředí, které ostatní wussier tech neodváží vstoupit. Zralé s vratkou "vlastnosti želé," rozmačkaný gel na vodní bázi gallium domů a iridium slitiny, které se pohybují mezi on / off elektricky vodivé a odporové státy - to je 0 a 1, resp. Kapacita pro želatinové vynález ještě není optimalizován pro významné reálné využití, ale můžete se vsadit, to thing'll bude dělat jeho cestu do Exo-suit Kdykoliv Krang nyní. Bill Cosby schválila PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení NC State University vědci vytvoří měkkou paměti počítače, stačí přidat vodu

NC State University vědci vytvoří měkkou paměti počítače, stačí přidat vodu původně objevila na Engadget na čt. 14 červenec 2011 17:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat