čtvrtek 14. července 2011

Nové Netflix, NBCUniversal zabývat oznámila, navíc 6 dolarů měsíčně koupí nějakou starou akcii z akce

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/new-netflix-nbcuniversal-deal-announced-extra-6-a-month-buys/:
V případě, že jste byli zvědaví, co aktualizované ceny kupují , Netflix je první krok k jeho případě pro 7,99 dolarů za měsíc v streaming poplatků se zdá být obnovení jeho obsahu řešit s NBCUniversal. Nová dohoda zajišťuje dostupnost předchozích sezónách populární show včetně 30 Rock, The Office, psychologie a dalších výběrů jsme dostali zvyklí na služby pro příštích pár let. K dispozici je jeden pozoruhodný ztráta Nicméně, jak LA Times poukazuje na to, uspořádání, které přineslo nové epizody Saturday Night Live služby den poté, co se vysílalo přišel do konce. Pověsti se rozvířily to Netflix může oživit události po jeho zrušení NBC, ale zatímco stávající epizody bude k dispozici není nic uvedeno o uvedení vedle stuha vlastní dům z karet . Vzhledem k tomu, Comcast (a nyní NBCU), leader Brian Robert odkaz jako Netflix opakovat TV a Netflix generální ředitel Reed Hastings " zahrnující termínu Tento obchod není překvapující, ale naší jedinou otázkou je, zda stačí, aby předplatitelé v okolí.

Pokračovat ve čtení nového Netflix, NBCUniversal zabývat oznámila, dalších 6 dolarů měsíčně koupí nějakou starou akcii z akce

Nové Netflix, NBCUniversal zabývat oznámila, navíc 6 dolarů měsíčně koupí nějakou starou akcii z akce původně objevila na Engadget na st. 13 červenec 2011 17:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat