středa 6. července 2011

V jedné rovině s úspěchem, Microsoft doufá, že Samsung bude své další Android patent Bounty

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/flush-with-success-microsoft-hopes-samsung-will-be-its-next-and/:
V jedné rovině s úspěchem, Microsoft doufá, že Samsung bude své další Android patent Bounty
Wistron? zkontrolujte . HTC? dvakrát zkontrolujte . Rychlost Micro? byl jsem tam . Itronix? udělal . Společnost Microsoft zjistila spoustu právnických osob ochotny být oslovováni s jeho patent mávání způsoby, a společnost doufá, že další zářez na pelesti bude velký:. Samsung Reuters zprávu, že Microsoft je po 15 dolarů Bounty na telefonu Android prodávají , který, pokud je již k dispozici, by se dal Sammy 45.000.000 dolarů v díře díky úspěchům Galaxy S II . Proč by Samsung souhlasit s takovými podmínkami? Je možné, Microsoft je požadavek, aby tato dohoda být zavedena pro firmy, které chtějí vyrábět Windows 8 tablets. Nebo, možná je to jen proto, že všichni ostatní se vezou. Nikdo nemá rád následovník, Samsung, nikdo.

V jedné rovině s úspěchem, Microsoft doufá, že Samsung bude své další Android patent Bounty původně objevila na Engadget na st. 06.7.2011 07:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Reuters | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat