středa 6. července 2011

Sony je S1 a S2 tablets představují pro kamery opět chlubit více úhlů (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/sonys-s1-and-s2-tablets-pose-for-the-cameras-again-show-off-mo/:
http://www.engadget.com/2011/07/05/sonys-s1-and-s2-tablets-pose-for-the-cameras-again-show-off-mo/
Sony je S1 a S2 Honeycomb tablets byly velmi zdrženlivý v přední části kamery, protože jejich počáteční odhalení. Až na dvě vizuálně příjemné krátké filmy a dráždit na praktické , jsme neviděli, protože hodně z nich - ani zvláštní vydání detaily, na to přijde. Bývalý se změnilo alespoň však díky Notebook Italia. Místě se podařilo zvládnout duo dostatečně dlouho před objektivem zachytit hejno snímků, spolu s krátkou video S1 běží PlayStation Suite. Pokud jste se dočkat, až se lépe podíváte, najdete S1 klip kolem break, a všechny fotografie a stisknout zdroj odkaz níže.

Update: Niccolo z HDblog.it napsal, stejně jako tento post se bude bydlet, nabízí se další várku screenshotů a další praktické video. To je dole, což dvojité vašeho pohodlí při prohlížení, a dvojité zábavu.

[Díky, Lau]

Pokračovat ve čtení Sony S1 a S2 tablets představují pro kamery opět ukázat více úhlů (video)

Sony je S1 a S2 tablets představují pro kamery opět chlubit více úhlů (video) původně objevila na Engadget na st. 06.07.2011 08:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Notebook Italia | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat