středa 6. července 2011

Další Galaxy S II projde FCC, možná Rockin 'Tegra 2

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/another-galaxy-s-ii-passes-through-the-fcc-possibly-rockin-a-t/:
Samsung GT-I9103
To, co jsme tady vypadá, že je nějaká změna Samsung Galaxy S II, s podporou 850MHz a 1900MHz frekvence GSM, razí cestu skrze FCC. Nyní víme, co si myslíš, "Copak jsme se už vidět AT & T ready S II ? " Jo, ale tenhle sport jiné číslo modelu - GT-I9103, a víte, kde jsme viděli, že dříve? Ty tajemné Tegra 2-S vybaven Galaxy II kritérií . Hřmění vlajkové lodi telefonu Sammyho přichází ve dvou verzích, jedna houpací NVIDIA mobilní čip, není bez precedentu - Exynos je ještě docela mladý křemíku, což by mohl být způsob, jak posílit dodávky (jak jsme řekli, ve většině politicky korektní Podmínky je to možné) "mimo kritickou trhy." Jinými slovy, nečekejte, že vybrat jednu z nich se ve vašem místním AT & T shop, pokud vašem místním obchodě se stane být v St Petersburg.

Další Galaxy S II projde FCC, možná Rockin 'Tegra 2 původně objevila na Engadget na St. 06.7.2011 08:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj FCC | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat