středa 6. července 2011

U Wii přistání po 01.4.2012, mohou stream videa regulátory

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/05/wii-u-landing-after-april-1st-2012-may-stream-video-to-controll/:
U Wii
Zkuste, jak byste mohli udržet si nonšalantní vystupování, Víme, že jste vystřelil o potenciálu Wii U . No, nebudeme úniku vaše tajemství, ale mysleli jsme si, která by vás mohla vědět, že Reggie Fils-Aime, Prezident Nintendo of America nedávno usedl s Davidem M. Ewalt na Forbes mluvit o společnosti nadcházející konzole. Zjistíte, že celý rozhovor přímo u zdroje, ale zde jsou některé z více zajímavých lahůdek. Jak jste si možná mohl myslet, původní Wii nebude okamžitě mizí. Dvě bude prodávat vedle sebe v obchodech alespoň na chvíli. Zajímavé je, že když už jsme věděli, že hry budou hratelné pouze na regulátoru, Ukazuje se, že nic technicky zastavení konzole streaming jiných médií na přenosné plátno - včetně obsahu z vašeho účtu Netflix. Je smutné, že budete čekat až do nejméně ve 2. čtvrtletí roku 2012, aby si ji pořídit, - jako Fils-Aime odhalil, next-gen herní zařízení se nespustí, dokud "Poté, co 1. dubna."

U Wii přistání po 01.4.2012, mohou stream videa regulátorů původně objevila na Engadget na út. 05.07.2011 21:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Forbes | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat