středa 6. července 2011

Wizard101, KingsIsle masivně multiplayer hra pro děti, Průkazy 20 milionů uživatelů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fBx-Zte8nnI/:

V posledních několika letech, web herní vývojáři začali přinášet on-line koncepty, herní i jiné, které se osvědčily u dospělých k mladším trhu. A výsledky byly o nic méně atraktivní pro mladší publikum.

Mysl Candy Moshi Monsters , který přináší sociální sítě a virtuální světy pro děti, překročilo 50 milionů uživatelů v červnu . Club Penguin , masivně multiplayerové RPG hry pro děti vyvinutý New Horizon interaktivní koupil Disney v roce 2007 za $ 350 milionů. A dnes, KingsIsle Entertainment oznamuje, že průvodce 101 , se masivně multiplayer online hru, která tolik vyhledávané cíle, 6 - 14 let demografické, uplynulo dvacet milionů registrovaných uživatelů.

I když samozřejmě je to všechno relativní, Wizard101 letěl trochu pod radarem v porovnání s Moshi Monsters, Club Penguin, a samozřejmě i své starší příbuzné, jako je World of Warcraft a zdarma oblastí. Přesto, 20 milionů jen v USA a téměř 12 milionů unikátních návštěvníků měsíčně, Wizard101 nejnovější čísla bezpochyby z něj dělá jeden z nejpopulárnějších masivně multiplayerových her (MMO) v Severní Americe.

Wizard101, že je hra, která vyžaduje notnou dávku čarodějů a kouzel, je často přirovnáván k filmu Harry Potter a kapela Hogwarts teen čarodějnic a čarodějů. Wizard101 také odehrává na kouzelnické škole, která se snaží naplnit své řadí k mladé čaroděje. Uživatelé začínají jako průvodce studenti, pokračuje svou cestu přes stupně a různé světy, v konečném důsledku bojovat zlý charakter ne na rozdíl od Voldemort.

Avšak, zatímco srovnání s Harry Potter může být jednoduchá, aby se tým KingsIsle raději vyvolat to, co nazývá "Pixar model" když se odkazuje na jeho vlivy. To znamená, že zatímco Wizard101 je hra postavená pro děti a mládež, je plná narážek, vtipy a obrázky, které dělá to atraktivní pro starší diváky také.

Například, Wizard101 plně hlas působil, a hra hudba viděl příspěvky od Nick Jonas (z Jonas Brothers), stejně jako vedoucí zpěvák Blue Oyster Cult , mezi ostatními. Fred Howard, viceprezident pro marketing KingsIsle zábava, mi řekl, že on osobně slyšel od několika babiček - těch, kteří by se nikdy odkazují na sebe jako hráči - kteří mají nasbíral stovky hodin Wizard101 hraní.

Zatímco grafika, dabing a fantasy prvky jsou přitažlivé pro dospělé i děti, hra také vděčí za svůj úspěch tomu, že je to zdarma k online hraní, stejně jako jeho starší bratři WoW a Pán prstenů, a je přímo spotřebiteli a přímo ke stažení. Hra je snadno nastavit, a překážky pro vstup jsou nízké - pět minut nastavení a uživatelé spustit.

Jako hráči pokrok, oni běží do freemium modelu Wizard101 je, ve kterém jsou uživatelé vyzváni k zaplacení pro přístup k dalšímu úroveň a jedinečný obsah. A co víc, je více než šest světů uživatelé mohou pohrát v roce, a 300 hodin v hodnotě obsahu nedávno přidal , hry v Wizard101 je daleko hlubší než zkušenosti má člověk hrát hru, jako je Facebook Farmville.

Wizard101 se může pochlubit také turn-based karetní hra s kartami sbírky, ve kterém mohou uživatelé vytvářet své vlastní balíčky, virtuální domácí zvířata a miniher pro ty, kteří pe

Žádné komentáře:

Okomentovat