středa 6. července 2011

Google, MapQuest, Microsoft a AOL žalovat za údajné porušení patentových 3D zobrazení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/google-mapquest-microsoft-and-aol-sued-for-allegedly-infringin/:
Sága pokračuje Google voyeurské mapovou službu , ale tentokrát Microsoft Streetside a AOL MapQuest 360 pohled může být Bonnie Clyde Street View je. Transcenic, Inc žaluje tech giganty k získání potřebné nástroje pro nabídnout 3D zobrazení méně než -legitimní prostředky. Louisiana, firma tvrdí, že všechny strany s názvem půjčil bez dovolení, kousek od vlastní patent na technologii 3D mapy zachycující prostorové referenční snímky a používá databázi pro navigaci je na povel. Google se v horké vodě pro své mapy dříve, ale nepochybně doufá, že tento právní TIFF končí, stejně jako jeden pro překračování , kde to zaplatili pouze balíček žvýkaček vyplatí náhradu škody. Pokud jste do čtení všech aktuálních legalese, podívejte se na zdroje pro celé stížnosti. Mezitím budeme zjistit, jestli bratranec Vinny je na tento případ.

[Zveřejnění:. AOL je mateřskou společností Engadget]

Google, MapQuest, Microsoft a AOL žalovat za údajné porušení patentových 3D mapování původně objevila na Engadget na st. 06.07.2011 05:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Huffington Post | zdroj Priorsmart | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat