středa 6. července 2011

Hotmail otočí 15, kontroluje spam složku chybnému zařazení přání k narozeninám

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/hotmail-turns-15-checks-spam-folder-for-misfiled-birthday-wishe/:
Toto pondělí označil 15. výročí narození Hotmail . To 4.července datum startu není náhodou - služby zakladatelé jeho vydání má upozornit na symboliku nezávislost na tradičnější e-mail modely. V následujícím roce by se služba popadl společností Microsoft a uloženy pod softwarový gigant MSN deštník. Následujících letech nebylo vždy snadné značky, částečně i díky konkurenci Yahoo a Google-vlastnil služby. V roce 2007, služba opětovali palbu, rekonstrukce a rebranding sebe jako Windows Live Hotmail. Je to už deset let, a polovina z vzestupů a pádů, ale služba webmail i nadále jedním z nejpoužívanějších na světě. Máš nějaké Hotmail související s pamětí? Prosím, podělte se o ně v komentářích níže.

Hotmail otočí 15, kontroluje spam složku chybnému zařazení přání k narozeninám původně objevila na Engadget na st. 06.07.2011 00:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Windows Blog týmu | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat