středa 6. července 2011

SK Telecom a LG U + spuštění LTE v Soulu, kolegy Jihokorejci vařit závistí

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/05/sk-telecom-and-lg-u-launch-lte-in-seoul-fellow-south-koreans-s/:
Frustrovaný nedostatkem volby mezi LTE nosiče ? Jsme nakloněni, aby se s námi, když jsme uvažovat přemístění do Soulu, kde ne jeden, ale dva velké telekomunikační společnosti - SK Telecom a LG U + - umožnily přístup k vysokorychlostnímu protokolu. Služba začala 1. července o datových zařízení (čti: modemy), zatímco telefon od společnosti Samsung a LG jsou naplánovány, aby se vzhled letos na podzim. Zatímco v Soulu už surfování při vyšších rychlostech, je vlna LTE kritizovaný jít celostátní roku 2012 pro předplatitele U + v roce 2013 a pro ty, kteří na SK. Stále ještě ne dost 3GPP dobroty pro vás? Přidejte národ je třetí největší přepravce KT Telecom a 3. čtvrtletí LTE zkoušky ke směsi a budeme vědět, kam poslat až budete příště touhu pro delikátní rychlosti stahování se stranou pikantní kimchi.

SK Telecom a LG U + spuštění LTE v Soulu, kolegy Jihokorejci vařit závistí původně objevila na Engadget na út. 05.07.2011 23:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Denní bezdrátové | zdroj Korea Herald | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat