středa 6. července 2011

Projekt MGS tabulce čte iPhone médií, dostane vás hands-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/project-mgs-table-reads-your-iphones-media-gets-you-hands-on/:
Víme, co si myslíš - iPhone propojení s povrchu ? Bohové musí být šílení. No, to není a oni ne, tak se uklidni. Tato na zakázku, multitouch tabulce na Apple interaktivity pochází z informatiky undergrads Artem Vovk a Shuo Yang na Technische Universität Darmstadt v Německu. Projekt vhodně titulovaný MGS (Media shromáždění System), systém umožňuje bezdrátový přenos vašeho iPhone média infračervené kamery vybavené tabletop pro některé Java, gesto ovládání legrace. Jak to ví telefonu tam? Jednoduše - v tabulce najde čárového kódu umístěna na zadní straně přístroje a po tom, je to jen ty a všechny pinch-zoom, media-hrát Mayhem, můžete sebrat. Projekt podporuje i přenos souborů mezi iOS zařízení, funkce určené pro zobrazení videa v budoucnosti. V současnosti se hraje pouze tech Nice Apple s příchutí mobilní zařízení, ale pár sliby, které lze snadno dělat cestu pro budoucí Android připojení. Hit přestávka na plný demonstrací a lidových dráhu podporovatele.

[Díky, Shuo]

Pokračovat ve čtení projektu MGS tabulce čte iPhone médií, dostane vás hands-on (video)

Projekt MGS tabulce čte iPhone médií, dostane vás hands-on (video) původně objevila na Engadget na st. 6.07.2011 01:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat