středa 6. července 2011

App Store Analytics spuštění App Annie dostane podporu od IDG, Preps Premium Service

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_LgWsHfJT6c/:

App Annie , Hong Kong-založený poskytovatel obchod analytické aplikace a marketing inteligence pro obchod Apple App, se zvýšil nezveřejněnou částku v seriálu kole financování pod vedením IDG Capital Partners , Čínou zaměřené fondu rizikového kapitálu podporované IDG a Accel.

První byla zahájena v březnu 2010, App Annie umožňuje vývojářům aplikací a vydavatelé sledovat prodeje, stažení, žebříčky a hodnocení. Začínající společnosti, říká, že 13.000 uživatelé již zaregistrovali, včetně obchodníci a manažeři z více než 50 procent ze 100 nakladatelů obchodu App.

Na rozdíl od konkurentů, jako jsou Distimo , Mopapp a Flurry , App Annie v současné době podporuje pouze Apple App Store. Po spuštění říká, že to bude používat další kapitál na rozšíření její působnosti na další obchody a mobilních aplikací k vývoji nových funkcí.

V blogu , App Annie také říká, že brzy zahájí další nadstandardní služby.

IDG Capital Partners je Čína, zaměřené investiční společnost s více než 3,8 miliard dolarů v kapitálu pod správou. Firma, která je podpořena IDG a Accel Partners, se může pochlubit pobočky v Hong Kong, Peking, Shanghai, Guangzhou, Shenzhen, Silicon Valley, a Boston.

Xiaojun Li, partner IDG Capital Partners, se připojil k App Annie představenstvo.


Žádné komentáře:

Okomentovat