úterý 14. června 2011

Funkce: Duke Nukem Forever: stěží hratelné, není vtipné, divoce útočné

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/DzJ42EaxiYQ/duke-nukem-forever-review-barely-playable-unfunny-and-rampantly-offensive.ars:

V prvních několika okamžicích Duke Nukem Forever, vaše postava čurá do pisoáru a pak vydělává úspěch pro zasahující do WC a extrahování kus lidské výkaly. Proč hru odměnou vám za to tohle? Nemám tušení. Není to součást vtip nebo třeba příběh, tvůrci hry zřejmě pocit, že hráč by vynechat tím, že drží nějaké lejno ve vašem virtuálním ruce.

Je tu cítit mezi některými fanoušky Duke Nukem, že někdo, kdo se odváží dát špatné hodnocení na titul Duke prostě nechápe, co hra se snaží udělat. Musíme si odpočinout, jde o argument, relaxovat dost smát nekontrolovatelný misogynie a nenávistné stereotypy na displeji v průběhu hry. Pokud přehled naznačuje, že to není sranda prostě slyšet někoho používat sprostá slova, že je recenzent to jinak, není problém s hrou. Jakéhokoliv náznaku, že neustálé vtipy o velikosti penisu nejsou výšku komedie? Recenzent nesmí mít smysl pro humor.

Ventilátory jsou špatné. Jeden může smát vtipům o mužích a ženách, a není nic špatného být nemorální, ale Duke je bezohledný, dozadu, a agresivní. Duke Nukem Forever je druh hry, kde najdete krabičku cigaret, jejichž krytí ukazuje knírem člověk nosí kůže-a jsou to tzv. "Faggs." Na nějakém místě, tedy záležitostí osobního vkusu stal jednoduché otázky základní slušnosti.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat