úterý 14. června 2011

Keepin 'je reálný falešná: Xperia Arc KIRF má KIRFy dual-core procesor (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/14/keepin-it-real-fake-xperia-arc-kirf-has-kirfy-dual-core-proces/:
Keepin 'je reálný Fake: Xperia Arc KIRF má KIRFy dual-core procesor
Je to 1GHz Qualcomm MSM8255 -poháněl Xperia Arc prostě příliš zatraceně rychle? Můžeme mít jen KIRF hledáte. Jednoduchý telefon s jednoduchým názvem: "DR." Tato drobná uchazeč holí 0,2-palce off 4,2-palcový displej Arku, přidávat pouze 0,03 mm tloušťky podél cesty. Zapomeňte, že adreno 205 grafický procesor, to dítě běží na Meditek MTK6516 ARM kompatibilní procesor, často mylně nastavení inzerován jako dual-core s monstrózní 416MHz jádro pro OS Android 2.2.1, a druhá 208MHz jádro je zaměřen výhradně pro bezdrátové rádiové . Pro záznam, radio-specializované oddíly jsou obvykle přeskočí na základní počty. Zabalit to s premo luxusní zboží, jako je 3,5-palcový jack pro sluchátka a 2 megapixelový fotoaparát, a máte Xperia knock-off, který je ... no, dost plachý. Ale hej, je to jen 1000 juanů ($ 154), takže alespoň můžete dostat nebezpečně blízko k Xperia území bez rozbití banku. Jestli je to pro tebe dost, podívejte se na hands-video (v čínštině), po přestávce.

Pokračovat ve čtení Keepin 'je reálný falešná: Xperia Arc KIRF má KIRFy dual-core procesor (video)

Keepin 'je reálný falešná: Xperia Arc KIRF má KIRFy dual-core procesor (video) původně objevila na Engadget na út. 14 červen 2011 15:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MIC Gadget | zdroje m8cool | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat