úterý 14. června 2011

99 dolarů Etymotic mc2 špunty nárok na trhu-bití izolaci proti hluku, plné platforma ambivalence

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/99-etymotic-mc2-earbuds-claim-market-beating-noise-isolation-f/:
Etymotic se specializuje na uvádění levný přístroj s pohyblivou cívkou ovladače uvnitř hluk-izolace pupeny, které mohou, jako volitelný upgrade, je individuálně tvarované prostřednictvím společnosti mezinárodní "Custom-fit" program. Předcházející modely byly iDevice jen, alespoň pokud jde o jejich mikrofonu funkce a tlačítko ovládání, ale nové mc2 by také měla vyjít šťastně s operačním systémem Android, Blackberry, Windows Phone, WebOS a Symbian smartphony a tablets. Je to z důvodu pro vydání do konce týdne na 99 dolarů, které budou kupovat si hlukové izolace až tvrdil trhu-bití 42dB, 8 mm (0.3-inch) dual-magnet neodymové měniče, všichni-důležitý mic a sortiment ucha Tipy - Vlastní-fit náklady navíc, a výrazně tak. Poslouchejte pozorně a můžete jen slyšet PR po přestávce skřípání za vaši pozornost.

Pokračovat ve čtení 99 dolarů Etymotic mc2 špunty nárok na trhu-bití izolaci proti hluku, plné platforma ambivalence

99 dolarů Etymotic mc2 špunty nárok na trhu-bití izolaci proti hluku, plné platforma ambivalence původně objevila na Engadget na po. 13 červen 2011 17:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat