úterý 14. června 2011

USA, které čelí právní zpochybnění záchvaty název domény

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Mzf-H0QmwKI/us-facing-legal-challenge-to-domain-name-seizures.ars:

Jeden z nejpopulárnějších internetových stránek ve Španělsku, jehož americká domény byly zabaveny v rámci zásahu proti internetovým pirátstvím, zeptal se soudce v USA od pondělí do návratu svého vlastnictví, které tvrdí, že bylo špatně přijato.

Rojadirecta. Com a. Org bylo zadrženo v lednu spolu s osmi jinými připojen k vysílání pirátských proudy profesionálního sportu.

Právní podání v New Yorku federálního soudu o 80 projektů Puerto představuje to, co je věřil být první výzvu soudu, aby "Provoz v našich stránkách." Zahájil v loňském roce, přistěhovalectví a Customs Enforcement USA má chytil tolik jako 208 domén orgány tvrdí, jsou v souvislosti s duševním vlastnictvím podvodu.

Puerto 80, který sportovní 865.000 registrovaných uživatelů, oznámila, že její místo se dopustil žádné porušení autorských práv. Na stránkách řekl, že je diskusní fórum, kde se členové mohou mluvit sportu, politice a jiných tématech, a to navíc odkazy na pirátské sportovní proudy vyhledávat na internetu.

"Vláda neprokázala, a nemůže prokázat, že místo někdy bylo použito ke spáchání trestného činu, natož, že to bude v budoucnosti. Tím, že hostí diskusních fór a propojení na stávající materiálu na internetu, Puerto 80 není spáchání porušení autorského práva, natož trestní porušování autorských práv , "(PDF) dle místa právní podání, nejprve ohlásil prostřednictvím TechDirt .

Oblek dodal, že "vláda skutečně vypnout celý web, potlačuje všechny řeči hostuje na něm, na základě tvrzení, že tam byla pravděpodobná příčina se domnívat, že některé z materiálu, spojených na webové stránky (i když ne nalézt na webových stránkách sama o sobě), by mohlo být porušení. "

Soud nařídil-záchvaty jsou zaměřeny na webové stránky, které prodávají padělané zboží, jakož i stránky, které nedovolenému hudby, filmu a televizní pirátství.

Vláda USA přebírá. Com,. Org. a. čisté domény s souhlas soudu, podle stejná občanská práva zabavení vláda uplatňuje chytit cihla-a-malty drog domy, bankovní účty a ostatní majetek vázána na protiprávní činnost. Vláda, která začala "Provoz v naší stránky" před rokem, za sebou zanechává zprávy pro návštěvníky, že na místě bylo zabaveno.

Jednání datum bylo stanoveno. Puerto 80 řekl Rojadirecta ztratil třetinu jeho provozu.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat